Hoe werkt het

De Doemiddagen van het Jeugdhonk zijn voornamelijk voor de basisschoolkinderen uit Oldemarkt (dus ook voor kinderen uit Oldemarkt die op een basisschool elders zitten). Omdat op diverse scholen het continue rooster is ingevoerd hebben de kinderen dit nieuwe schooljaar veel vrije tijd op de middagen. Om ze iets leuks te bieden heeft het Jeugdhonk besloten Doemiddagen aan te bieden. Op deze middagen (voorlopig de woensdag en donderdagmiddag) worden dan leuke activiteiten aangeboden zoals: knutselen, buiten activiteiten, schilderen, handwerken, noem maar op. Ook zijn er voldoende spelletjes aanwezig om na de activiteit met elkaar mee te spelen.

Om het overzichtelijk, en gezellig te houden kunnen we maar een beperkt aantal kinderen per activiteit laten meedoen. Het is daarom niet mogelijk om zomaar binnen te lopen tijdens de Doemiddagen. Om mee te doen moet je je aanmelden. Dit kan via deze website. Op het beginscherm staan de activiteiten voor de komende zes weken. Door op de activiteit te klikken kunt u zich aanmelden. Wel moet u zich, voordat u zich de eerste keer aanmeld, eenmalig registreren. Ook dit kan eenvoudig op deze website.

Opgeven doe je per activiteit. Je geeft je dus alleen op als je ergens aan mee wilt doen. Je verplicht je niet om elke woensdag of donderdag te komen. Je komt alleen als je zin hebt. Als je je hebt aangemeld, maar om wat voor reden dan ook toch niet kan komen, meld je dan 24 uur van te voren af (via website of Whatsapp).

Om de kosten te dekken van o.a het speelmateriaal, het drinken e.d. kost deelname €4,- per kind per middag. Dit kan vooraf per bank overgemaakt worden (dit wordt aangegeven tijdens het aanmelden op de website), op die manier hoeft uw kind niet met geld over straat. U kunt ook gebruik maken van strippenkaarten (zie algemene voorwaarden).

Op de Doemiddagen begint de inloop officieel om 14:15 uur, maar er zal vanaf 14:00 uur al iemand aanwezig zijn. Om 16:15 is het weer afgelopen en gaan de kinderen naar huis. Als u uw kinderen ophaalt, zorg dan alstublieft dat u op tijd bent.

De Doemiddagen in het Jeugdhonk zijn geen kinderopvang. Hiermee wordt bedoeld dat de ouders zelf verantwoordelijk blijven voor hun kinderen, en dat de kinderen vrijwillig komen, omdat ze er zin in hebben. Maak duidelijke afspraken met uw kind als ze naar de Doemiddagen komen, b.v. of ze op eigen gelegenheid naar huis mogen, of dat u ze komt halen.

Nog even op een rijtje:

  • Je registreert je eenmalig.
  • Je meld je aan per activiteit.
  • Je meld je 24 uur van te voren af als je niet kan (als er per bank is betaald word het geld retour gestort).
  • Kinderen kunnen rechtstreeks uit school komen, en krijgen dan drinken en een koekje.
  • Aan het eind van de middag ruimen we gezamenlijk op en gaan de kinderen om 16:15 uur naar huis.

Natuurlijk willen we ons zoveel mogelijk aan bovenstaande regels houden, maar we willen ook flexibel zijn. Als u dus een speciaal verzoek heeft bel dan even of stuur een Whatsappje (0622344658), dan kijken we of we er samen uit komen.

Meld je aan via de home